Veckans meny

v.38

Måndag

Från havet

Grillad koljafile med parmesan & soltorkad tomat, räksås, vitlöksfrästa haricots.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Fläskfile bakad med citron-vitlök, pepparsås med ädelost, potatiskaka, grillad morot.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Smörbakad rotselleri med ljummen bulgursallad med syrad rödkål & kall örtcreme.

Allergi? Fråga oss!

Tisdag

Från havet

Smörstekt sejfile med fräst purjolök, kapris & pepparrot, potatis- blomkålspure.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Nattbakad högrev med sås på svamp, lök & svartvinbärsgele, stompad potatis.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Grekiska färsjärpar på vegofärs med fetaostcreme och syrad rödlök, rostad potatis.

Allergi? Fråga oss!

Onsdag

Från havet

Färsk lubbfile med frasigt örttäcke, syrlig räksås & sallad på ruccola- äpple, örtslungad potatis.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Ört- tomatbräserad kycklingbröstfile med kall Caesarcreme och rosmarinpotatis.

Tagliatelle med strimlad flankstek, i gräddig sås på chili, vitlök och tomat.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegetarisk kålpudding med gräddsås och inlagd gurka, kokt potatis.

Allergi? Fråga oss!

Torsdag

Soppbuffé

Fisksoppa med mild curry, grädde och strimlade grönsaker, dessert.

Krämig köttsoppa med strimlat nötkött, rökt sidfläsk och söt chili, dessert. 

Ärtsoppa med rimmad bog, pannkakor med sylt & grädde

Krämig vegetarisk svampsoppa med prästost & rostade pumpafrön, dessert.

Dessert: Pannkakor med sylt & grädde eller Äppelpaj med vaniljsås

Från havet

Rimmad torsk med citron, persilja & ägg, vitvinssås med brynt smör och pepparrot.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Kalvfärsbiff med prästost, gremolata på färsk basilika, viltsky med rostad rosmarin.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Se soppbuffen

Allergi? Fråga oss!

Fredag

Från havet

Smörstekt kummel, knaperstekt sidfläsk & portabello, sandefjordsås med gräslök.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Sousvidebakad oxbringa, chevrecreme, rödvinsreduktion & honungsbakade betor.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Fusillipasta med egengjord pesto, rostade nötter & vitlök i gräddig vitvinssås.


Allergi? Fråga oss!

Dagligen: Köttbullar med lingon & gräddsås.

Föredrar du vegansk mat? Inga problem, hör med oss!

Dagens lunch ink salladsbuffe, bordsvatten, kaffe och kaka, 102 kr. Öppet för lunch mellan 11-14.
Mellan 13-14 ger vi pensionärer 10 kr rabatt på lunchpriset.
Lunchhäfte: 10 luncher 970 kr.

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

Hoppas vi ses snart!

Så länge kan ni hänga med i svängarna här: