Veckans meny

v. 37

Måndag

Från havet

Färsk koljafile bakad med örter, västerbottenost och citronzest, dillslungad potatis.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Viltfärsbiff på hjort, älg & viltsvin, sås på karljohansvamp & kantarell, rosmarinlingon & stomp med örter

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegetarisk kålpudding, härlig gräddsås, inlagd gurka, lingon & persiljepotatis.

Allergi? Fråga oss!

Tisdag

Från havet

Sejrygg, toppad med rökt lax & pepparrot, sandefjordsås med kräftfond, potatispuré.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Grillspett på ytterfilé med chili & honung, tzatziki med dill & äpple, citronpicklad rödkål.

Bangkok beef på strimlad biff, grönsaker, ostronsås, soja och härlig chilihetta.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegetarisk kålpudding, härlig gräddsås, inlagd gurka, lingon & persiljepotatis.

Allergi? Fråga oss!

Onsdag

Från havet

Laxfile, grillad med miso & sesam, sallad på edamameböna & salladslök, sojamajonnäs.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Högrev, mörbakad med äppelglaze, vtlök-tryffelcreme, viltsky och potatiskaka.

Halv special på våran västerbottenskorv, briochebröd, mos & räksallad, dillslaw.


Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Kikärts -halloumibullar i tikka masalasås, naanbröd med rostad vitlök.

Allergi? Fråga oss!

Torsdag

Soppbuffé

Sommar & värmeuppehåll

Från havet

Smörstekt koljafile, en kompott på grillad tomat-fänkål samt en hollandaise med kräfta & dill.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Kycklingballotine med prosciutto crudo & ricotta, jordärtskockspure och parmesanbakad morot.

Kalvytterfile, helgrillad med kryddgrönt, sås på skogssvamp & portvin, serveras med krossad potatis.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Kikärts -halloumibullar i tikka masalasås, naanbröd med rostad vitlök.

Allergi? Fråga oss!

Fredag

Från havet

Smör-citronbakad sejrygg, blåmusslor, sås på brynt smör & bubbel, bladspenat.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Grillad entrecote med örtbearnaise, vitlöksfrästa haricots & en potatiskaka.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Fusillipasta med egengjord pesto, rostade nötter & vitlök i gräddig vitvinssås.

Allergi? Fråga oss!

Dagligen: Våra egna köttbullar med lingon, inlagd gurka & gräddsås, potatismos.

Dagligen: Lasagne quattro formaggio, på högrev, salsiccia, san marzanotomat, tryffelsky.

Dagligen: Ceasarsallad med kyckling & bacon, körsbärstomater & riven ost, brödkrutonger.

Föredrar du vegansk mat? Inga problem, hör med oss!

Dagens lunch ink salladsbuffe, bordsvatten, kaffe och kaka, 128 kr, avhämtning 126 kr. Öppet för lunch mellan 11-14.
Mellan 13-14 ger vi pensionärer 10 kr rabatt på lunchpriset.
Lunchhäfte: 10 luncher 1230 kr.

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

Hoppas vi ses snart!

Så länge kan ni hänga med i svängarna här: