Veckans meny

v. 9

Måndag

Från havet

Grillad långa med parmegiano, rostad tomatsås, smörbakad fänkål & en aioli.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Sous vide-bakad kotlettrad m citron & rosmarin gräddig kalvsky med gorgonzola.

Sedani rigati Amatriciana med nduja, pancetta & parmigiano, toppad med burrata.

Ceasarsallad med kyckling & bacon romansallad och småtomater, brödkrutonger

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegobullar med grana padano och persilja i tomatsås, yoghurtcreme, klyftpotatis.

Allergi? Fråga oss!

Tisdag

Från havet

Havets Wallenbergare på regnbåge från Kalix och färsk kolja, med gräddig dillsky, toppad med räkcreme och potatismos

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Grillad texas-steak, gremolata, tryffelmajo & madeirasky och en potatiskaka.

Sedani rigati Amatriciana med nduja, pancetta & parmigiano, toppad med burrata.

Ceasarsallad med kyckling & bacon romansallad och småtomater, brödkrutonger

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegobullar med grana padano och persilja i tomatsås, yoghurtcreme, klyftpotatis.

Allergi? Fråga oss!

Onsdag

Från havet

Frasigt friterad lubbfile, creme på rom-räka, dillslungad potatis, grillade haricots.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Porchetta, fylld med färska örter & grana padano, svamprisotto & salviaolja.

Yakiniku på tunnskivad ryggbiff, soja-yozucreme och ett ris med rostad sesam.

Sedani rigati Amatriciana med nduja, pancetta & parmigiano, toppad med burrata.

Ceasarsallad med kyckling & bacon romansallad och småtomater, brödkrutonger.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegobullar med grana padano och persilja i tomatsås, yoghurtcreme, klyftpotatis.

Allergi? Fråga oss!

Torsdag

Soppbuffé

Säsongsuppehåll

Från havet

Provencalsk fiskgryta på färsk vitfisk och lax med musslor & räkor, citronaioli, vitlöksbröd.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Kycklingfilé, panerad & fylld med brieost, en tomatsås och en aioli med basilika.

Sedani rigati Amatriciana med nduja, pancetta & parmigiano, toppad med burrata.

Ceasarsallad med kyckling & bacon romansallad och småtomater, brödkrutonger.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegobullar med grana padano och persilja i tomatsås, yoghurtcreme, klyftpotatis.

Allergi? Fråga oss!

Fredag

Från havet

Grillad laxfile med honung- chili, avokadosallad med lime, sushiris med koriander.

Allergi? Fråga oss!

Från bonden

Black and white på fläskfile & långbakad högrev, rödvinsreduktion och bearnaise.

Rigatoni mezzi med ryggbiff, tryffelsalami en härlig vinsky med mascarpone och parmigiano.

Grillad wagyu-flap med parmesanbakad romansallad, sherrysky och en tryffelsabayon, frasig potatis. 139kr

Ceasarsallad med kyckling & bacon, körsbärstomater, brödkrutonger & parmesan.

Allergi? Fråga oss!

Från det gröna

Vegobullar med grana padano och persilja i tomatsås, yoghurtcreme, klyftpotatis.

Allergi? Fråga oss!

Dagligen: Våra egna köttbullar med lingon, inlagd gurka & gräddsås, potatismos.

Föredrar du vegansk mat? Inga problem, hör med oss!

Dagens lunch ink förrättssoppa, salladsbuffe, bordsvatten, kaffe och kaka, 128 kr, avhämtning 126 kr. Öppet för lunch mellan 11-14.
Mellan 13-14 ger vi pensionärer 10 kr rabatt på lunchpriset.
Lunchhäfte: 10 luncher 1230 kr.

Med reservation för ändringar och slutförsäljning.

Hoppas vi ses snart!

Så länge kan ni hänga med i svängarna här: